Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1158
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8759
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3143
Polecam.
Odsłon: 1947
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1158
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8759
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3143
Polecam.
Odsłon: 1947
Składniki
jajka lekko ubij ze śmietaną i wlej na gotujace sie mleko lekko wszystko razem podgrzej,ze składnikow wytworzy sie twarozek odcedz go przez szmatke postaw do ostygniecia masło utrzyj z cukrem i dodawaj powoli po jednej łyzce zimny juz twarozek tak przygotowana mase wyłoz do tortownicy wyłozonej herbatnikami ,całosc mozna zalac galaretka o dowolnym smaku i udekorowac owocami mozna tez połowe do połowy masy dodac łyzke kakao
wstaw do lodowki na 2-3 godziny SMACZNEGO