Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 180
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 176
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 458
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 114
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 180
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 176
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 458
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 114
Składniki
jajka lekko ubij ze śmietaną i wlej na gotujace sie mleko lekko wszystko razem podgrzej,ze składnikow wytworzy sie twarozek odcedz go przez szmatke postaw do ostygniecia masło utrzyj z cukrem i dodawaj powoli po jednej łyzce zimny juz twarozek tak przygotowana mase wyłoz do tortownicy wyłozonej herbatnikami ,całosc mozna zalac galaretka o dowolnym smaku i udekorowac owocami mozna tez połowe do połowy masy dodac łyzke kakao
wstaw do lodowki na 2-3 godziny SMACZNEGO