Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8547
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 572
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8547
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 572
Składniki
jajka lekko ubij ze śmietaną i wlej na gotujace sie mleko lekko wszystko razem podgrzej,ze składnikow wytworzy sie twarozek odcedz go przez szmatke postaw do ostygniecia masło utrzyj z cukrem i dodawaj powoli po jednej łyzce zimny juz twarozek tak przygotowana mase wyłoz do tortownicy wyłozonej herbatnikami ,całosc mozna zalac galaretka o dowolnym smaku i udekorowac owocami mozna tez połowe do połowy masy dodac łyzke kakao
wstaw do lodowki na 2-3 godziny SMACZNEGO