Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciast proste i szybkie w wykonaniu.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Zagnieść kruche ciasto, upiec z niego 3 cienkie placki.
Śmietanę ubić z cukrem pudrem i śnieżką, przełożyć wystudzone placki.
Wierzch ciasta posmarowąć karmelem, posypać pokrojonymi orzechami.