Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszny deser nadający sie jako masa do tortów jak i do samoistego spozycia w gorące dni!!:)
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 328
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 365
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 328
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 365
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
3 galaretki o roznych smakach rozpuszczamy każdą z osobna.i gdy stężeje kroimy w kostke. Smietane ubijamy z cukrem pudrem i i cukrem waniliowym.żelatyne rozpuszczamy w gorącej wodzie, następnie czekamy by przestygła..Zimną zelatyne dodajemy do śmietany i chwilke jeszcze ubijamy.Dodajemy pokrojone galaretki, orzechy i rodzynki.lekko mieszamy i wlewamy do blachy:)wkładamy na 15 min do lodówki by zelatyna sciela calosc. nastepnie 2 galaretki o takim amym smaku rozpuszczamy w wodzie,,tężejącą wylewamy do placka i wstawiamy do lodówki:))) smacznego