Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszny deser nadający sie jako masa do tortów jak i do samoistego spozycia w gorące dni!!:)
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 102
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3340
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1192
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 102
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3340
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1192
Składniki
3 galaretki o roznych smakach rozpuszczamy każdą z osobna.i gdy stężeje kroimy w kostke. Smietane ubijamy z cukrem pudrem i i cukrem waniliowym.żelatyne rozpuszczamy w gorącej wodzie, następnie czekamy by przestygła..Zimną zelatyne dodajemy do śmietany i chwilke jeszcze ubijamy.Dodajemy pokrojone galaretki, orzechy i rodzynki.lekko mieszamy i wlewamy do blachy:)wkładamy na 15 min do lodówki by zelatyna sciela calosc. nastepnie 2 galaretki o takim amym smaku rozpuszczamy w wodzie,,tężejącą wylewamy do placka i wstawiamy do lodówki:))) smacznego