Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszny deser nadający sie jako masa do tortów jak i do samoistego spozycia w gorące dni!!:)
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 529
Pomysł na danie do ryżu,, ziemniaków czy makaronu. Jak kto woli. Bardzo prost...
Odsłon: 199
U mnie też już powoli czuć świąteczną aurę. :) Proponuję przekąskę ze śledzia...
Odsłon: 354
Karp moczony w mleku i cebuli to przepis, dzięki któremu ryba będzie bardziej...
Odsłon: 5079
Biały sos podstawowy stanowi bazę dla licznych wariantów sosów. Do bazy możem...
Odsłon: 202
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 529
Pomysł na danie do ryżu,, ziemniaków czy makaronu. Jak kto woli. Bardzo prost...
Odsłon: 199
U mnie też już powoli czuć świąteczną aurę. :) Proponuję przekąskę ze śledzia...
Odsłon: 354
Karp moczony w mleku i cebuli to przepis, dzięki któremu ryba będzie bardziej...
Odsłon: 5079
Biały sos podstawowy stanowi bazę dla licznych wariantów sosów. Do bazy możem...
Odsłon: 202
Składniki
3 galaretki o roznych smakach rozpuszczamy każdą z osobna.i gdy stężeje kroimy w kostke. Smietane ubijamy z cukrem pudrem i i cukrem waniliowym.żelatyne rozpuszczamy w gorącej wodzie, następnie czekamy by przestygła..Zimną zelatyne dodajemy do śmietany i chwilke jeszcze ubijamy.Dodajemy pokrojone galaretki, orzechy i rodzynki.lekko mieszamy i wlewamy do blachy:)wkładamy na 15 min do lodówki by zelatyna sciela calosc. nastepnie 2 galaretki o takim amym smaku rozpuszczamy w wodzie,,tężejącą wylewamy do placka i wstawiamy do lodówki:))) smacznego