Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ptasie mleczko na biszkoptach"
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7926
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1222
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13697
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7926
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1222
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13697
Składniki
Czerwoną galaretkę rozpuść w szklance wody. Wylej na tacę, odstaw do stężenia.
Drugą galaretkę rozpuść w 375 ml wody. Schłodzoną śmietanę ubij. Porcjami dodawaj tężejącą galaretkę i przesiany cukier puder.
Biszkopty namocz w alkoholu, ułóż w tortownicy o śr. 20 cm. Wlej masę, rozprowadź, schłodź. Z czerwonej galaretki foremką wytnij serduszka, ułóż na torciku.
Czas przygotowania: 30 min, ilość porcji: 6, cena za porcję: 1,70 złŹródło: Chwila dla Ciebie