Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z pośród tysiąca możliwości podania ciasta parzonego....''
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8421
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 510
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8421
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 510
Składniki
Zagotować wodę z margaryną, dodać mąkę, gotować aż będzie odstawać od ścianek, ostudzić. Ubijać mikserem, dodając kolejno jajka. Powstałą masę przełożyć do szprycy, formować ptysie, piec 10-15 min w temp. 180-200 C.
Ubić śmietanę, dodać rozpuszczoną w 1-szklance wody galaretkę, wyjdzie pyszna pianka. nadziewać owocami i pianką, posypać cukrem pudrem. SMACZNEGO