Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciasto jest bardzo proste i jak smakuje.Z adwokatem bardzo polecam
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7923
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 312
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3218
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 602
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7923
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 312
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3218
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 602
Składniki
w 1/2 szkl.mleka roztrzepac żółtka ,mąkę pszenną i ziemniaczaną. 2 szklanki mleka zagotowac z cukrem i cukrem waniliowym ,dodac rozprowadzona mase z zółtkami i ugotowac z tego budyń. Masło utrzeć,dodając po 1 łyżce przestudzonego budyniu.Na końcu dodać kokos i adwokat. Brytwanne posmarować masłem lub margaryna,rozłożyc jedną warstwę herbatników nałożyć masę i znów wrastwę herbatników.Powinny być 4 warstwy herbatników.Na wierzchu masa i posypać kokosem.Włożyć do lodówki.SMACZNEGO