Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 18-12-2008
pyszny serniczek dla niespodziewanych gości i zblizająca się Wielkanoc. Jest przepyszny i szybciutki
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 191
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 215
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1310
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 517
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 191
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 215
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1310
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 517
Składniki
masło rozpuszczamy, studzimy i mieszamy z pokruszonymi ciasteczkami. Taka masą wykładamy spód blaszki(tortownica 27cm). Na czas przygotowania masy serowej spód wkladamy do lodówki.Mieszamy ser z jajkami i cukrem waniliowym, nastepnie dodajemy smietane a na koniec rozpuszczona w kapieli woden czekolade.Powstałą mase wylewmy na spód. Blaszke przykrywamy folia aluminowa. I siup do piekarnika 170 stopni na 40 minutek. Wierzch proponuje posamrować kwaskowatym dżemem u mnie wisniowy a nastepnym razem bedzie malinowy.Jak dla kogos za mało slodkie mozna opruszyc starata biała czekolada:)