Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny i delikatny.Sekret dobrego sernika tkwi w jakości sera.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 423
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 278
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1437
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 423
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 278
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1437
Składniki
Cukier podzielić na dwie części
Oddzielić żółtka od białek
Jedną część cukru utrzeć z żółtkami (na kogel-mogel)przy pomocy miksera,do otrzymanej masy dodać kolejno pozostałe składniki,wszystko dokładnie miksując.
Białka ubić z pozostałym cukrem na sztywną pianę,dodać pianę do masy serowej i delikatnie wymieszać.
Piec w temp.200 st.C,przez 30-40 minut.(zawsze sprawdzam patyczkiem czy jest już gotów)