Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, dość nietypowy torcik ;)
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1479
Polecam.
Odsłon: 263
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 77
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 263
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1479
Polecam.
Odsłon: 263
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 77
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 263
Składniki
Zmielone herbatniki (lub dobrze zgniecione) połączyć ze stopionym masłem. Wyłożyć na tortownicę o pow. 20cm i zapiec w piekarniku 190stp.; ok 5min.
Zmiksować serki na gładką masę. Dosypać cukier i dodać jajka oraz stopioną na parze czekoladę z imbirem do masy - dobrze wszystko zmiksować. Przełożyć na zapieczony spód i piec ok. 60 min. w 200stp. Podawać na zimno polany likierem imbirowym i udekorować listkami mięty ;)