Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sernik owocowy"
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1083
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 680
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1201
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 262
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1083
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 680
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1201
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 262
Składniki
Przepis przysłała Monika Gorowa ze Świebodzina.
Biszkopt: jajka zmiksuj z cukrem, wymieszaj z przesianymi mąkami i proszkiem. Wlej do formy. Piecz 20 min w 180°C.
Masa: galaretki rozpuść w 600 ml gorącej wody, ostudź. Zmiksuj z twarogiem, cukrem i kroplą olejku. Herbatniki ustaw wokół biszkoptu. Wlej masę serową, schłodź. Ułóż owoce, zalej tężejącymi galaretkami agrestowymi.Źródło: Chwila dla Ciebie