Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sernik owocowy"
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 61
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 706
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 461
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 136
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 61
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 706
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 461
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 136
Składniki
Przepis przysłała Monika Gorowa ze Świebodzina.
Biszkopt: jajka zmiksuj z cukrem, wymieszaj z przesianymi mąkami i proszkiem. Wlej do formy. Piecz 20 min w 180°C.
Masa: galaretki rozpuść w 600 ml gorącej wody, ostudź. Zmiksuj z twarogiem, cukrem i kroplą olejku. Herbatniki ustaw wokół biszkoptu. Wlej masę serową, schłodź. Ułóż owoce, zalej tężejącymi galaretkami agrestowymi.Źródło: Chwila dla Ciebie