Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sernik z owocami leśnymi pod kruszonką"
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 852
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5839
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9669
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 300
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 852
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5839
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9669
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 300
Składniki
Przepis przysłała Agnieszka Rybak z Pruszcza Gdańskiego
Ciasto: zagnieć. Ciasto podziel na pół. Jedną część schłódź, drugą wylep spód wysmarowanej masłem i posypanej bułką tartą blachy (25 na 38 cm). Piecz 10 min w 180°C.
Masa: margarynę utrzyj z żółtkami, dodając cukier, budyń i twaróg. Białka ubij, połącz z masą. Wyłóż na podpieczony spód, piecz 40 min w 170°C.
Beza: białka ubij na sztywno, dosypując cukier i kisiel. Owoce (bez rozmrażania) rozłóż na cieście. Rozsmaruj masę bezową. Zetrzyj schłodzone ciasto. Piecz 30 min w 160°C.Źródło: Chwila dla Ciebie