Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 11
Piernik długo dojrzewający przełożony konfiturą ze śliwek, w polewie czekolad...
Odsłon: 23
Smażone w głębokim tłuszczu, w smaku trochę przypominają nasze faworki. Popu...
Odsłon: 15
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1040
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 514
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 11
Piernik długo dojrzewający przełożony konfiturą ze śliwek, w polewie czekolad...
Odsłon: 23
Smażone w głębokim tłuszczu, w smaku trochę przypominają nasze faworki. Popu...
Odsłon: 15
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1040
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 514
Składniki
Kolorowe galaretki ugotować i jak stężeją pokroić w kostkę ( nie za drobno) . W 1/4 szklanki mleka rozpuścić szklankę cukru i cukier waniliowy (na gazie). Do tego wlać żelatynę rozpuszczoną w 4 łyżkach wody. W osobnej misce ubić jogurt ze śmietaną i dwiema łyżkami cukru Do ubitego jogurtu wlać wcześniej przygotowane mleko z cukrem i żelatyną jeszcze chwilkę miksować Na koniec dodać galaretki i delikatnie wymieszać Wszystko wylać do dużej tortownicy na cienki biszkopt Może być kupny