Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1377
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1377
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
Kolorowe galaretki ugotować i jak stężeją pokroić w kostkę ( nie za drobno) . W 1/4 szklanki mleka rozpuścić szklankę cukru i cukier waniliowy (na gazie). Do tego wlać żelatynę rozpuszczoną w 4 łyżkach wody. W osobnej misce ubić jogurt ze śmietaną i dwiema łyżkami cukru Do ubitego jogurtu wlać wcześniej przygotowane mleko z cukrem i żelatyną jeszcze chwilkę miksować Na koniec dodać galaretki i delikatnie wymieszać Wszystko wylać do dużej tortownicy na cienki biszkopt Może być kupny