Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne ciasto na każdą okazję...Długo utrzymuje świeżość.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8314
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2875
Polecam.
Odsłon: 1526
Polecam.
Odsłon: 453
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8314
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2875
Polecam.
Odsłon: 1526
Polecam.
Odsłon: 453
Składniki
mąka+ margaryna+ jajka+ cukier+ soda- wyrobić ciasto. Podzielić na 2 części. Do pierwszej dodać 1 łyżkę miodu(wyrobić).Wlepić w blaszkę. Drugą część schłodzić w zamrażalniku. Na ciasto z miodem wyłożyć dżem.Na dzem- masę orzechową gorącą. MASA ORZECHOWA: 1/2 margaryny, 1/2 szkl. cukru, 2 łyżki miodu- rozgrzać w rondelku, dodać orzechy. Na to starkować ciasto z zamrażalnika. Piec 45min.