Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7892
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1146
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13657
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7892
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1146
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13657
Składniki
Rozpuścić kawę w niewielkiej ilosci wody, dodać kieliszek alkoholu. Maczać biszkopty i układać na blaszce lub tortownicy ( moja porcja to duza tortownica)
Serki homogenizowane zmiksować z alkoholem. Wyłożyć na biszkopty. Na to warstwa wiśni.
Ponownie warstwa biszkoptów i wiśni. Zalać tężejącą galaretką.