Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8057
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 374
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8057
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 374
Składniki
Rozpuścić kawę w niewielkiej ilosci wody, dodać kieliszek alkoholu. Maczać biszkopty i układać na blaszce lub tortownicy ( moja porcja to duza tortownica)
Serki homogenizowane zmiksować z alkoholem. Wyłożyć na biszkopty. Na to warstwa wiśni.
Ponownie warstwa biszkoptów i wiśni. Zalać tężejącą galaretką.