Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 120
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1819
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14463
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19545
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 120
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1819
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14463
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19545
Składniki
żółtka ucieramy z cukrem na kogel-mogel, dodajemy serek mascarpone i wolno jednym tempem ucieramy na sztywna masę. Kawę łączymy z wódka. Biszkopty maczamy w kawie z wódką i układamy w naczyniu równą warstwę na to kładziemy warstwę utartego serka, na to znów namoczone biszkopty i pozostałą cześć kremu. wierzch posypujemy kakaem dla ozdoby. Można podawać z owocami bądź samo. W każdej wersji jest pyszne. Warstw będzie w zależności od naczynia. Ja mam takie ze wychodzą 2 warstwy biszkoptów i 2 kremu. Życzę milej zabawy z układaniem i smacznego:))