Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34130
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1323
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113582
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34130
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1323
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113582
Składniki
Wymieszac mąkę z proszkiem do piecz.cukrem i cukrem waniliowymoraz szcztptą soli.Jaja rozkłócic z mlekiem dodac do mąki,wymieszac na koncu dodac olej.Wymieszac dodac 3/4 owoców,ponownie wymieszac.Ciasto wlac do formy wyłożonej pergaminem na wierzch ułożyc resztę owoców.Piec ok.40-50min.na złoty kolor