Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Torcik piankowy"
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1389
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 364
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1389
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 364
Składniki
Przepis przysłała Marta Sztabińska z Grajewa
Truskawki zmiksuj. Odlej półtorej szklanki musu. Resztę zmiksuj ze śmietaną, osłodź. Żelatynę rozpuść w pół szklanki wrzątku. Ostudź, wlej do odlanego musu.
Tortownicę wyłóż biszkoptami. Wlej masę śmietankową, schłodź. Zalej musem, odstaw do stężenia.
Czas przygotowania 25 min, ilość porcji 8, cena za porcję 1,50 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie