Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Torcik piankowy"
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2702
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1308
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2702
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1308
Składniki
Przepis przysłała Marta Sztabińska z Grajewa
Truskawki zmiksuj. Odlej półtorej szklanki musu. Resztę zmiksuj ze śmietaną, osłodź. Żelatynę rozpuść w pół szklanki wrzątku. Ostudź, wlej do odlanego musu.
Tortownicę wyłóż biszkoptami. Wlej masę śmietankową, schłodź. Zalej musem, odstaw do stężenia.
Czas przygotowania 25 min, ilość porcji 8, cena za porcję 1,50 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie