Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
TEN PRZEPIS WYMAGA DUZEJ STARANNOSCI ORAZ CIERPLIWOSCI...TAKZE POWODZENIA...!
Polecam. Smaczne, pożywne danie. Szczególnie smakuje po grzybobraniu.
Odsłon: 168
Wyrazisty sos świetnie podkreśla smak ryby.
Odsłon: 173
Osobiście lubię śniadanie na ciepło. Ten przepis to zapewnia oraz dba o to by...
Odsłon: 1352
Syta jesienna zupa.
Odsłon: 423
Grzyby można suszyć na różne sposoby. Każdy dobry. Może to być nawlekanie na...
Odsłon: 212
Polecam. Smaczne, pożywne danie. Szczególnie smakuje po grzybobraniu.
Odsłon: 168
Wyrazisty sos świetnie podkreśla smak ryby.
Odsłon: 173
Osobiście lubię śniadanie na ciepło. Ten przepis to zapewnia oraz dba o to by...
Odsłon: 1352
Syta jesienna zupa.
Odsłon: 423
Grzyby można suszyć na różne sposoby. Każdy dobry. Może to być nawlekanie na...
Odsłon: 212
Składniki
MIOD WRAZ Z RUMEM WYMIESZAC. BISZKOPTOWE BLATY NASACZYC MIESZANKA MIODU Z RUMEM.UGOTOWAC BUDYN.MARGARYNE UTRZEC Z CUKREM,DODAC OSTUDZONY BUDYN.WSZYSTKO ZMIKSOWAC.BISZKOPT PRZELOZYC KREMEM,WSTAWIC DO LODOWKI NA 2h. CZEKOLADE POLAMAC,ROZPUSCIC W KAPIELI WODNEJ,PRZESTUDZIC.ZASTYGAJACA CZEKOLADA POSMAROWAC TORT...! MOZNA TAZE DODAC WISNIE DO KREMU MIESZAJAC KOPYSTKA ORAZ UDEKOROWAC NIMI TORT.