Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
TEN PRZEPIS WYMAGA DUZEJ STARANNOSCI ORAZ CIERPLIWOSCI...TAKZE POWODZENIA...!
Przepis dnia
Zapiekanka a’la pizza to ciekawa wariacja na temat ulubionego przez nas włosk...
Odsłon: 2247
Ciasto ze śliwkami to ciasto , które o tej porze roku bardzo często ląduje na...
Odsłon: 7844
Smacznie i dietetycznie.
Odsłon: 94
Przepis dnia
Zapiekanka a’la pizza to ciekawa wariacja na temat ulubionego przez nas włosk...
Odsłon: 2247
Ciasto ze śliwkami to ciasto , które o tej porze roku bardzo często ląduje na...
Odsłon: 7844
Smacznie i dietetycznie.
Odsłon: 94
Składniki
MIOD WRAZ Z RUMEM WYMIESZAC. BISZKOPTOWE BLATY NASACZYC MIESZANKA MIODU Z RUMEM.UGOTOWAC BUDYN.MARGARYNE UTRZEC Z CUKREM,DODAC OSTUDZONY BUDYN.WSZYSTKO ZMIKSOWAC.BISZKOPT PRZELOZYC KREMEM,WSTAWIC DO LODOWKI NA 2h. CZEKOLADE POLAMAC,ROZPUSCIC W KAPIELI WODNEJ,PRZESTUDZIC.ZASTYGAJACA CZEKOLADA POSMAROWAC TORT...! MOZNA TAZE DODAC WISNIE DO KREMU MIESZAJAC KOPYSTKA ORAZ UDEKOROWAC NIMI TORT.