Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 902
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1830
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6380
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 902
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1830
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6380
Składniki
Do maku sparzonego i zmielonego dodaj proszek, bułkę, mąkę, wodę, bakalie, ubite białka, zapach migdałowy.
Przełóż ciasto do formy. Piecz 60 min w temp. 170°C. Udekoruj.
<strong>Agnieszka Rybak z Pruszcza Gdańskiego</strong>Źródło: Takie jest życie