Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34978
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18303
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34978
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18303
Składniki
pierwszy krążek nasączyć, przełożyć ubitą śmietaną z cukrem i żelatyną( 5,6 łyżeczek żelatyny rozpuścić w pół szklanki gorącej wody), położyć drugi krążek, nasączyć i przełożyć dżemem, na to 3 krążek, nasączyć i znowu śmietana, zakryć 4 krążkiem, nasączyć i ozdobić bitą śmietaną, udekorować polewą czekoladową :) nasączenie musi być mocno kwaśne !!!