Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne wafle na każdą okazję.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
Składniki
Cukier, masło i mleko- zagotować. Wsypać mleko w proszku i kakao (dobrze rozprowadzić). Dodać pokruszone wafle (3 płaty)i bakalie. Posmarować jeden płat wafli a drugim przełożyć. Położyć coś na wierzch, by dobrze się dokleiły. Gdy wystygną, można polać polewą.