Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekkie i orzeźwiające ciasto w sam raz na wiosenne ciepłe dni.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8554
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3020
Polecam.
Odsłon: 1799
Polecam.
Odsłon: 513
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8554
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3020
Polecam.
Odsłon: 1799
Polecam.
Odsłon: 513
Składniki
Biszkopt: Ubijamy na sztywno pianę z 6 białek, stopniowo dodajemy żółtka cukier i mąkę z proszkiem do pieczenia. Wlewamy na blaszkę. Wstawiamy do piekarnika na około 20 min. w temperaturze 160-180 stopni.
Gotujemy trzy budynie na kompocie.
Ubijamy 4 białka na sztywno dodajemy szklankę cukru i kokos.
Wlewamy budyń i kokos na upieczony biszkopt.(tworząc dwie warstwy) Podpiekamy przez 15 min. Smacznego:)