Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 451
Twarogowe ciasteczka z cukrem - tylko 4 składniki
Odsłon: 166
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5563
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1131
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 456
Dzisiaj zapraszam na sernik „Plaster miodu”, czyli ciasto bez pieczenia o del...
Odsłon: 1286
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 451
Twarogowe ciasteczka z cukrem - tylko 4 składniki
Odsłon: 166
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5563
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1131
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 456
Dzisiaj zapraszam na sernik „Plaster miodu”, czyli ciasto bez pieczenia o del...
Odsłon: 1286
Składniki
Białka utrzeć z cukrem potem dodac proszek i dodawac po 1 żółtku,2 łyżki mąki, 2 łyżki wody , 2 łyżki oleju czynnośco powtarzać aż do wyczerpania składników. Podzielić ciasto na dwie części do jednej doać kakao. Wyleać na środek blachy na przemian 2 łyżki białedo i 1 łyżkę czarnego ciasta. Piec około 50 minut w temperaturze 200 stopni , potem zmniejszyć do 180 stopni.