Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 35
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 41
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 31
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 35
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 41
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 31
Składniki
Białka utrzeć z cukrem potem dodac proszek i dodawac po 1 żółtku,2 łyżki mąki, 2 łyżki wody , 2 łyżki oleju czynnośco powtarzać aż do wyczerpania składników. Podzielić ciasto na dwie części do jednej doać kakao. Wyleać na środek blachy na przemian 2 łyżki białedo i 1 łyżkę czarnego ciasta. Piec około 50 minut w temperaturze 200 stopni , potem zmniejszyć do 180 stopni.