Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1992
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1672
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1992
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1672
Składniki
Białka utrzeć z cukrem potem dodac proszek i dodawac po 1 żółtku,2 łyżki mąki, 2 łyżki wody , 2 łyżki oleju czynnośco powtarzać aż do wyczerpania składników. Podzielić ciasto na dwie części do jednej doać kakao. Wyleać na środek blachy na przemian 2 łyżki białedo i 1 łyżkę czarnego ciasta. Piec około 50 minut w temperaturze 200 stopni , potem zmniejszyć do 180 stopni.