Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Aromatyczny krem z dyni"
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 225
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 353
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 241
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 75
Polecam.
Odsłon: 6375
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 225
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 353
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 241
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 75
Polecam.
Odsłon: 6375
Składniki
Warzywa obierz, pokrój na kawałki i polej oliwą. Wstaw całość do piekarnika rozgrzanego do 200°C i piecz 40 minut.
Przełóż warzywa do gotującego się bulionu. Dodaj starty korzeń imbiru z łyżeczką skórki limonki oraz posiekaną papryczkę.
Gotuj kwadrans, po czym dodaj przyprawy i całość zmiksuj razem ze śmietanką. Udekoruj rozmarynem.
90 min ? Stopień trudności: średnie ? Kalorie: 200
<strong>Róża Turok z Zielonej Góry</strong>Źródło: Super TV