Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Aromatyczny krem z dyni"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1655
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1432
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1445
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1582
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1655
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1432
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1445
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1582
Składniki
Warzywa obierz, pokrój na kawałki i polej oliwą. Wstaw całość do piekarnika rozgrzanego do 200°C i piecz 40 minut.
Przełóż warzywa do gotującego się bulionu. Dodaj starty korzeń imbiru z łyżeczką skórki limonki oraz posiekaną papryczkę.
Gotuj kwadrans, po czym dodaj przyprawy i całość zmiksuj razem ze śmietanką. Udekoruj rozmarynem.
90 min ? Stopień trudności: średnie ? Kalorie: 200
<strong>Róża Turok z Zielonej Góry</strong>Źródło: Super TV