Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Aromatyczny krem z dyni"
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 296
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1638
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 296
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1638
Składniki
Warzywa obierz, pokrój na kawałki i polej oliwą. Wstaw całość do piekarnika rozgrzanego do 200°C i piecz 40 minut.
Przełóż warzywa do gotującego się bulionu. Dodaj starty korzeń imbiru z łyżeczką skórki limonki oraz posiekaną papryczkę.
Gotuj kwadrans, po czym dodaj przyprawy i całość zmiksuj razem ze śmietanką. Udekoruj rozmarynem.
90 min ? Stopień trudności: średnie ? Kalorie: 200
<strong>Róża Turok z Zielonej Góry</strong>Źródło: Super TV