Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Aromatyczny krem z dyni"
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Warzywa obierz, pokrój na kawałki i polej oliwą. Wstaw całość do piekarnika rozgrzanego do 200°C i piecz 40 minut.
Przełóż warzywa do gotującego się bulionu. Dodaj starty korzeń imbiru z łyżeczką skórki limonki oraz posiekaną papryczkę.
Gotuj kwadrans, po czym dodaj przyprawy i całość zmiksuj razem ze śmietanką. Udekoruj rozmarynem.
90 min ? Stopień trudności: średnie ? Kalorie: 200
<strong>Róża Turok z Zielonej Góry</strong>Źródło: Super TV