Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Aromatyczny krem z dyni"
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 49
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3591
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 128
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 858
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 49
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3591
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 128
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 858
Składniki
Warzywa obierz, pokrój na kawałki i polej oliwą. Wstaw całość do piekarnika rozgrzanego do 200°C i piecz 40 minut.
Przełóż warzywa do gotującego się bulionu. Dodaj starty korzeń imbiru z łyżeczką skórki limonki oraz posiekaną papryczkę.
Gotuj kwadrans, po czym dodaj przyprawy i całość zmiksuj razem ze śmietanką. Udekoruj rozmarynem.
90 min ? Stopień trudności: średnie ? Kalorie: 200
<strong>Róża Turok z Zielonej Góry</strong>Źródło: Super TV