Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31051
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3691
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5957
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31051
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3691
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5957
Składniki
Mielonke kanapkowa kroimy w cienkie plastry,jajko mieszamy z maka do konsystencji nalesnikowej gestej,podsmazamy na tluszczu cebule pokrojona w piorka,obtaczamy w ciescie plastry mielonki , kladziemy placuszki na cebulke, smazymy z obu stron. Podajemy z ziemniakami i ostra salatka.