Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1285
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 43
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1296
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 228
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1285
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 43
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1296
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 228
Składniki
ziemniaki ugotowac w mundurkach,ostudzic,zemlec w maszynce.zoltka utrzec z miekkim maslem oraz smietana.+do ziemniakow, przyprawic, dokladnie wymieszac.wsypac groszek i kukurydze.z bialek ubic sztywna piane i lekko wymieszac z masa ziemniaczana.
duza forme lub kilka malych foremek,posmarowac tluszczem i posypac tarta bulka, napelnic masa ziemniaczana.pie w pikarniku nagrzanym do 180st okolo 45 min.male babki ok30 min.
podawac z sosem grzybowym