Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35691
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1203
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1756
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6007
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35691
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1203
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1756
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6007
        
        Składniki
ziemniaki ugotowac w mundurkach,ostudzic,zemlec w maszynce.zoltka utrzec z miekkim maslem oraz smietana.+do ziemniakow, przyprawic, dokladnie wymieszac.wsypac groszek i kukurydze.z bialek ubic sztywna piane i lekko wymieszac z masa ziemniaczana.
duza forme lub kilka malych foremek,posmarowac tluszczem i posypac tarta bulka, napelnic masa ziemniaczana.pie w pikarniku nagrzanym do 180st okolo 45 min.male babki ok30 min.
podawac z sosem grzybowym