Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To idealny pomysł na pyszny obiad, kolację a nawet imprezę. Uwielbiam aromat domowego burgera i niepowtarzalny smak!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 356
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11147
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3843
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1326
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 356
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11147
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3843
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1326
Składniki
Mięso przyprawiamy solą, pieprzem, wędzoną papryką, curry, ząbkiem czosnku). Odstawiamy do lodówki najlepiej na całą noc aby smaki wchłonęły w mięso. Koncentrat pomidorowy, musztardę i maggi łączymy razem, doprawiamy solą i pieprzem. Paprykę, cebulę, 2 ząbki czosnku smażymy na maśle z dodatkiem oleju kokosowego.
Kiedy warzywa zmiękną dodajemy ocet, wędzoną paprykę, kebab&shoarma, sól, pieprz, maggi). Smażymy do złotego koloru. Mięso smażymy na oleju do momentu aż się zarumieni. Bułkę do burgera smarujemy sosem pomidorowo-musztardowym, wykładamy warzywa, mięso oraz ser. Wszystko najlepiej polać ulubionym sosem, ja użyłam sosu czosnkowego.