Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 63
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5074
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13661
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5900
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7721
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 63
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5074
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13661
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5900
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7721
Składniki
Drożdże rozetrzeć z cukrem i dodać do pozostałych składników bez oliwy. Pozostawić na około 20 minut. Wymieszać z oliwą, wyłożyć na blachę i pozostawić na 20 minut. Udekorować i piec w temp. 200 st. przez 20-25 minut.