Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ziemniaczki z koperkiem i kotlecik drobiowy w panierce z kokosem
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7571
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2614
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7571
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2614
Składniki
Obrane ziemniaczki postaw do gotowania , pierś przetnij w poziomie na 2-części, przygotuj panierkę ( bułkę tartą wymieszaj z wiórkami kokosowymi lub sezamem) wybij jajko do miseczki i rozbełtaj.
Na patelni rozgrzej olej z masłem klarowanym, plastry piersi panieruj w jajku i bułce i wyłóż na gorący tłuszcz. Upiec z obu stron. Ziemniaczki odcedż i wyłóż na talerze dodaj po kotleciku udekoruj pomidorkami koktajlowymi i koperkiem.