Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ziemniaczki z koperkiem i kotlecik drobiowy w panierce z kokosem
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 97
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 208
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 214
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 97
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 208
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 214
Składniki
Obrane ziemniaczki postaw do gotowania , pierś przetnij w poziomie na 2-części, przygotuj panierkę ( bułkę tartą wymieszaj z wiórkami kokosowymi lub sezamem) wybij jajko do miseczki i rozbełtaj.
Na patelni rozgrzej olej z masłem klarowanym, plastry piersi panieruj w jajku i bułce i wyłóż na gorący tłuszcz. Upiec z obu stron. Ziemniaczki odcedż i wyłóż na talerze dodaj po kotleciku udekoruj pomidorkami koktajlowymi i koperkiem.