Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ziemniaczki z koperkiem i kotlecik drobiowy w panierce z kokosem
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1493
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 612
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1493
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 612
Składniki
Obrane ziemniaczki postaw do gotowania , pierś przetnij w poziomie na 2-części, przygotuj panierkę ( bułkę tartą wymieszaj z wiórkami kokosowymi lub sezamem) wybij jajko do miseczki i rozbełtaj.
Na patelni rozgrzej olej z masłem klarowanym, plastry piersi panieruj w jajku i bułce i wyłóż na gorący tłuszcz. Upiec z obu stron. Ziemniaczki odcedż i wyłóż na talerze dodaj po kotleciku udekoruj pomidorkami koktajlowymi i koperkiem.