Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 677
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 63
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 77
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 677
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 63
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 77
Składniki
Filet umyj i osusz papierowym ręcznikiem . Cytryna Skrop rybę posól i popieprz, Żółto wymieszaj z oliwa i Posmaruj tym rybę. Piecz na grilu po 5 min po obu stronach.
Na talezu posyp koperkiem. Ja podaje z ziemniakami i surówka z jarmużem :)