Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1727
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19538
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2063
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1727
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19538
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2063
Składniki
Kawałki dorsza ułożyć w natłuszczonej brytfannie,pokryć kostkami masła i wstawić do średnio nagrzanego piekarnika.
Gdy masło się stopi posypać rozgniecionym czosnkiem zmieszanym z pietruszką. Doprawić pieprzem i wlać osolone mleko.
Zostawić w piekarniku na 30min. podawać z ziemniakami z wody.