Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5731
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1186
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12352
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5201
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5731
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1186
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12352
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5201
Składniki
Kawałki dorsza ułożyć w natłuszczonej brytfannie,pokryć kostkami masła i wstawić do średnio nagrzanego piekarnika.
Gdy masło się stopi posypać rozgniecionym czosnkiem zmieszanym z pietruszką. Doprawić pieprzem i wlać osolone mleko.
Zostawić w piekarniku na 30min. podawać z ziemniakami z wody.