Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Drobiowe zawijańce ze szparagami"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11322
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1211
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11860
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1782
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11322
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1211
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11860
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1782
Składniki
Piersi kurczaka umyj, pokrój na trzy części i lekko rozbij tłuczkiem. Dopraw solą i wstaw do lodówki.
W tym czasie przygotuj szparagi. Obierz je, odetnij twarde końce, umyj i ugotuj w wysokim wąskim garnku.
Ostudzone przekrój na pół i umieść po sześć sztuk na każdym kawałku mięsa. Zwiń je w roladki, owiń sznurkiem, po czym wstaw na 10 minut do piekarnika rozgrzanego do 200°C.
Gotowe danie rozłóż na sałacie polanej oliwą z oliwek i octem balsamicznym.Źródło: Kurier TV