Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Drobiowe zawijańce ze szparagami"
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 177
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4393
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11939
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6799
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5602
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 177
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4393
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11939
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6799
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5602
Składniki
Piersi kurczaka umyj, pokrój na trzy części i lekko rozbij tłuczkiem. Dopraw solą i wstaw do lodówki.
W tym czasie przygotuj szparagi. Obierz je, odetnij twarde końce, umyj i ugotuj w wysokim wąskim garnku.
Ostudzone przekrój na pół i umieść po sześć sztuk na każdym kawałku mięsa. Zwiń je w roladki, owiń sznurkiem, po czym wstaw na 10 minut do piekarnika rozgrzanego do 200°C.
Gotowe danie rozłóż na sałacie polanej oliwą z oliwek i octem balsamicznym.Źródło: Kurier TV