Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na pewno zdrowe, bo mięso przednie ;-)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 704
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2059
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4044
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4028
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 704
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2059
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4044
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4028
Składniki
Mięso kroimy na duże skwary, wkładamy do naczynia żaroodpornego i zalewamy sosem. Zostawiamy na noc w lodówce (albo i ze dwie doby, żeby lepiej przeszło sosem) i pieczemy. Smacznego
Można w ten sam sposób zrobić np. wieprzową karkówkę. Danie lekko ostre.