Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na pewno zdrowe, bo mięso przednie ;-)
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 298
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1073
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4112
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 298
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1073
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4112
Składniki
Mięso kroimy na duże skwary, wkładamy do naczynia żaroodpornego i zalewamy sosem. Zostawiamy na noc w lodówce (albo i ze dwie doby, żeby lepiej przeszło sosem) i pieczemy. Smacznego
Można w ten sam sposób zrobić np. wieprzową karkówkę. Danie lekko ostre.