Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na pewno zdrowe, bo mięso przednie ;-)
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1441
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1604
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 55
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1441
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1604
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 55
Składniki
Mięso kroimy na duże skwary, wkładamy do naczynia żaroodpornego i zalewamy sosem. Zostawiamy na noc w lodówce (albo i ze dwie doby, żeby lepiej przeszło sosem) i pieczemy. Smacznego
Można w ten sam sposób zrobić np. wieprzową karkówkę. Danie lekko ostre.