Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza jest na drugi dzień :)
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 827
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5771
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9587
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 275
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 827
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5771
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9587
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 275
Składniki
Fasolę dzień wcześniej zalewamy ciepłą wodą i zostawiamy na noc. Następnie gotujemy do miękkości z dodatkiem liścia laurowego i ziela angielskiego. Cebulkę kroimy w kostkę, a kiełbasę w krążki, podsmażamy na patelni i dodajemy do gotującej się fasoli. Dodajemy koncentrat pomidorowy i chwile gotujemy. 2 łyżki mąki łączymy z wodą i 2 łyżkami śmietany. Dodajemy do fasolki aby zgęstniała. Gotową fasolkę doprawiamy majerankiem, mieloną papryką, solą i pieprzem. Gotujemy około 15-20 min. Najlepsza jest jak przesiąknie wszystkimi smakami, im dłużej tym lepiej :) Smacznego