Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 677
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1034
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 215
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2753
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 677
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1034
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 215
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2753
Składniki
Kalarepki umyc,ususzyc,sciąc wloknistą podstawe,obrac,skroic nozem wierzch,zeby powstala czapeczka.Obrac wyjąc miązsz,pozostawic ok 1,5 cm scianki.Grzyby lub pieczarki przebrac,oczyscic,umyc,dokladnie osączyc,pokroic.Na patelni rozgrzac ilej z maslem wrzucic grzyby lub pieczarki,udusic.Cebule obrac,pokroic,dodac do grzybow kub pieczarek,razem poddusic,wystawic.Jajkarozklocic dodac do grzybow wymieszac.Polączyc ze startym serem i zieleniną wymieszac przyprawic do smaku napelnic kalarepki.Ulozyc w naczyniu zaroodpornym wysmarowac tluszczem,zapiec w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni.