Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 50
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 27
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 171
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 233
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 784
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 50
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 27
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 171
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 233
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 784
Składniki
Cebulę pokroić w drobną kosteczkę i zeszklić na oleju.
Pieczarki zetrzeć na tarce o grubych oczkach i dodać do cebuli.
Dusić razem do momentu, aż odparuje nadmiar wody.
Przyprawić do smaku vegetą i pieprzem.
Do uduszonych pieczarek dodać ser utarty na tarce o dużych oczkach i wszystko razem wymieszać.
Bułki przeciąć na pół i wydrążyć z nich środki.
Tak przygotowane bułki posmarować masłem, napełnić farszem i i "złożyć" aby z powrotem przypominały całą bułkę.
Tak przygotowane bułki obtoczyć w jajku z mlekiem a następnie w bułce tartej.
Smażyć je na głębokim tłuszczu, aż się zrumienią.
Podawać z barszczem czerwonym.
Smacznego:)