Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ŚWIETNE POŁĄCZENIE DROBIU I PIECZAREK:)
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35932
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 154
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 265
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 316
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35932
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 154
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 265
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 316
Składniki
Filety lekko pobić młotkiem do kotletów. Następnie przyprawić i włożyć na godzinę do lodówki.Po godzinie wyjąć filety i obsmażyć a następnie dusić. Pieczarki pokroić w plasterki i podsmażyć,przyprawić solą i pieprzem.Gdy woda odparuje wrzucić je do mięsa i razem dusić do miękkości.Marchew zetrzeć na drobnych oczkach i również wrzucić do mięsa. Pod koniec śmietanę wymieszać z mąką zahartować płynem w którym dusi się mięso wlać do mięsa mieszać aż powstanie jednolity sos. Podawać z ziemniakami i wybraną surówką. Smacznego:)