Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ŚWIETNE POŁĄCZENIE DROBIU I PIECZAREK:)
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 26
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 110
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 20483
Makaronowa sałatka z szynką
Odsłon: 68
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 26
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 110
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 20483
Makaronowa sałatka z szynką
Odsłon: 68
Składniki
Filety lekko pobić młotkiem do kotletów. Następnie przyprawić i włożyć na godzinę do lodówki.Po godzinie wyjąć filety i obsmażyć a następnie dusić. Pieczarki pokroić w plasterki i podsmażyć,przyprawić solą i pieprzem.Gdy woda odparuje wrzucić je do mięsa i razem dusić do miękkości.Marchew zetrzeć na drobnych oczkach i również wrzucić do mięsa. Pod koniec śmietanę wymieszać z mąką zahartować płynem w którym dusi się mięso wlać do mięsa mieszać aż powstanie jednolity sos. Podawać z ziemniakami i wybraną surówką. Smacznego:)