Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Frykadelki ze szpinakiem"
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1027
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 349
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3203
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 638
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1027
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 349
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3203
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 638
Składniki
Cebulę obierz, pokrój w drobną kostkę. Czosnek obierz, przeciśnij przez praskę. Olej rozgrzej na patelni, zeszklij cebulę z czosnkiem.
Liście szpinaku przebierz, umyj, osusz, drobno posiekaj. Do mięsa mielonego dodaj jajka, cebulę z czosnkiem, szpinak, przyprawy i tartą bułkę. Dokładnie wyrób.
Z masy uformuj frykadelki, obtocz w bułce tartej, usmaż na rozgrzanym oleju.
<strong>Przepis przysłała Agata Sikorska z Suwałk.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie