Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 883
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 310
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 174
Polecam.
Odsłon: 293
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 883
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 310
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 174
Polecam.
Odsłon: 293
Składniki
piers z kurczka pokroic w plastry (jak ktos woli moze byc kostka) podsmazyc na oleju
pieczarki pokrojone w palstry wrzucic do kurczaka, dodac groszke konserwowy i przyprawy chwilke poddusiac i zalac winem bialym nadal dusic chwilke na malym ogniu az wino zredukuje sie
dodac smietane i natke pietruszki wymieszac i serwowac z ryzem