Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 879
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 801
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 271
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 879
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 801
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 271
Składniki
piers z kurczka pokroic w plastry (jak ktos woli moze byc kostka) podsmazyc na oleju
pieczarki pokrojone w palstry wrzucic do kurczaka, dodac groszke konserwowy i przyprawy chwilke poddusiac i zalac winem bialym nadal dusic chwilke na malym ogniu az wino zredukuje sie
dodac smietane i natke pietruszki wymieszac i serwowac z ryzem