Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rodzaj lekko chrupiącego pieczywa. Idealna na śniadanie, kolację i przegryzk...
Odsłon: 209
Gulasz z kapusty i mięsa mielonego to zupełnie inne wydanie polskiej kuchni....
Odsłon: 1218
Krem śmietankowo - serowy to krem bardzo smaczny, prosty w przygotowaniu myśl...
Odsłon: 416
Rodzaj lekko chrupiącego pieczywa. Idealna na śniadanie, kolację i przegryzk...
Odsłon: 209
Gulasz z kapusty i mięsa mielonego to zupełnie inne wydanie polskiej kuchni....
Odsłon: 1218
Krem śmietankowo - serowy to krem bardzo smaczny, prosty w przygotowaniu myśl...
Odsłon: 416
Składniki
piers z kurczka pokroic w plastry (jak ktos woli moze byc kostka) podsmazyc na oleju
pieczarki pokrojone w palstry wrzucic do kurczaka, dodac groszke konserwowy i przyprawy chwilke poddusiac i zalac winem bialym nadal dusic chwilke na malym ogniu az wino zredukuje sie
dodac smietane i natke pietruszki wymieszac i serwowac z ryzem