Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1934
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2585
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1934
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2585
Składniki
ziemniaki obrać, umyć i pokroić cieniutko. Pokrojone frytki ok 5 razy przepłukać w zimnej wodzie za każdym razem zmieniając wodę. Osączyć frytki na ściereczce, a następnie ułożyć na tacce i zamrozić minimum 2 godziny. Rozgrzać olej i smażyć na złoty kolor. Smacznego