Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1639
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1410
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1432
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1547
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1639
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1410
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1432
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1547
Składniki
ziemniaki obrać, umyć i pokroić cieniutko. Pokrojone frytki ok 5 razy przepłukać w zimnej wodzie za każdym razem zmieniając wodę. Osączyć frytki na ściereczce, a następnie ułożyć na tacce i zamrozić minimum 2 godziny. Rozgrzać olej i smażyć na złoty kolor. Smacznego