Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1156
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13196
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1156
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13196
Składniki
ziemniaki obrać, umyć i pokroić cieniutko. Pokrojone frytki ok 5 razy przepłukać w zimnej wodzie za każdym razem zmieniając wodę. Osączyć frytki na ściereczce, a następnie ułożyć na tacce i zamrozić minimum 2 godziny. Rozgrzać olej i smażyć na złoty kolor. Smacznego