Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
MÓJ EKSPERYMENT PO "CZYSZCZENIU" LODÓWKI PO IMPREZIE ;)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
Składniki
MIĘSO POKROIĆ W KOSTKĘ (DUŻĄ) I PODSMAŻYĆ NA PATELNI, NASTĘPNIE PRZEŁOŻYĆ DO GARNKA I ZALAĆ WODA NA TEJ SAMEJ PATELNI PRZESMAŻYĆ PAPRYKĘ OK 5-6 POŁÓWEK I OGÓREK OK 6 ŚREDNICH SZTUK POKROJONYCH W PASKI ORAZ CEBULĘ I RÓWNIEŻ PRZEŁOŻYĆ DO GARNKA W KTÓRYM JEST MIĘSO WSZYSTKO RAZEM PODLAĆ WODĄ I GOTOWAĆ OK 30 MIN. NA KONIEC DODAJEMY KMINEK OK 2-3 ŁYŻECZEK PIEPRZ, SÓL. VEGETĘ WG WŁASNYCH SMAKÓW