Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tanie i bardzo bardzo smaczne danie..
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Białą kapustę poszatkować,kiszoną posiekać.pieczarki pokroić w plasterki,paprykę w kostkę,marchewkę zetrzeć na tartce.
Do garnka wlać trochę wody,dodać olej,przyprawy ziołowe,posolić i zagotować.Następnie dołożyć paprykę i marchewkę i dusić 5 minut.Dodać oba rodzaje kapusty,dusić 10 minut.Groszek osączyć z zalewy i dodać do potrawy razem z pieczarkami.Dusić aż kapusta będzie miękka.Doprawić solą i cukrem.