Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz wołowy z kaszą gryczaną na ostro.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 684
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12455
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 684
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12455
Składniki
Pokrój łopatkę na małe kawałki. Mięso dopraw pieprzem, solą i ostrą papryką.
Pokrój paprykę i cebule na małe kawałki.
W garnku przygotuj Knorr Gulasz i dodaj warzywa.
Mięso podsmaż na brązowy kolor i dodaj do sosu.
Dopraw gulasz solą, pieprzem i ostrą papryką.
Gotuj gulasz około jednej godziny na małym ogniu pod przykryciem. Od czasu do czasu mieszaj by nie przypalić sosu. Gdyby gulasz był zbyt gęsty dolej trochę wody.
Ugotuj kaszę gryczaną.