Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz wołowy z kaszą gryczaną na ostro.
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 1008
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 548
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 1008
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 548
Składniki
Pokrój łopatkę na małe kawałki. Mięso dopraw pieprzem, solą i ostrą papryką.
Pokrój paprykę i cebule na małe kawałki.
W garnku przygotuj Knorr Gulasz i dodaj warzywa.
Mięso podsmaż na brązowy kolor i dodaj do sosu.
Dopraw gulasz solą, pieprzem i ostrą papryką.
Gotuj gulasz około jednej godziny na małym ogniu pod przykryciem. Od czasu do czasu mieszaj by nie przypalić sosu. Gdyby gulasz był zbyt gęsty dolej trochę wody.
Ugotuj kaszę gryczaną.