Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz wołowy z kaszą gryczaną na ostro.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6451
Ucierane ciasto na oleju robi się bardzo szybko. Można do niego używać różnyc...
Odsłon: 114889
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6451
Ucierane ciasto na oleju robi się bardzo szybko. Można do niego używać różnyc...
Odsłon: 114889
Składniki
Pokrój łopatkę na małe kawałki. Mięso dopraw pieprzem, solą i ostrą papryką.
Pokrój paprykę i cebule na małe kawałki.
W garnku przygotuj Knorr Gulasz i dodaj warzywa.
Mięso podsmaż na brązowy kolor i dodaj do sosu.
Dopraw gulasz solą, pieprzem i ostrą papryką.
Gotuj gulasz około jednej godziny na małym ogniu pod przykryciem. Od czasu do czasu mieszaj by nie przypalić sosu. Gdyby gulasz był zbyt gęsty dolej trochę wody.
Ugotuj kaszę gryczaną.