Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz wołowy z kaszą gryczaną na ostro.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19306
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13066
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1711
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232169
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19306
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13066
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1711
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232169
Składniki
Pokrój łopatkę na małe kawałki. Mięso dopraw pieprzem, solą i ostrą papryką.
Pokrój paprykę i cebule na małe kawałki.
W garnku przygotuj Knorr Gulasz i dodaj warzywa.
Mięso podsmaż na brązowy kolor i dodaj do sosu.
Dopraw gulasz solą, pieprzem i ostrą papryką.
Gotuj gulasz około jednej godziny na małym ogniu pod przykryciem. Od czasu do czasu mieszaj by nie przypalić sosu. Gdyby gulasz był zbyt gęsty dolej trochę wody.
Ugotuj kaszę gryczaną.