Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Gulasz z dorszem i dynią"
Polecam.
Odsłon: 109
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 24
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 529
Polecam.
Odsłon: 109
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 24
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 529
Składniki
Filety natrzyj solą, pieprzem i majerankiem. 1 cebulę posiekaj, posyp nią filety. Schłodź.
Pomidory sparz, zdejmij skórkę. Nieobrane cukinie i dynię pokrój w kostkę, paprykę w paseczki, 1 cebulę w piórka. Na oleju przesmaż cebulę, wsyp paprykę. Smaż 10 min, dodaj dynię i pomidory. Po 20 minutach wsyp cukinię. Dopraw czubrycą, papryką wędzoną, solą i pieprzem.
Na warzywach ułóż dorsza. Duś 10 min. Całe danie wymieszaj z mąką, duś 5 min. Gotowe posyp natką.Źródło: Chwila dla Ciebie