Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 30
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 731
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 83
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 197
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 30
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 731
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 83
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 197
Składniki
Mięso z kaczki wkładamy do garnka ,zalewamy wodą dodajemy troche przyprawy do kurczaka,papryke.ziele ang.,liscia laurowego,kostke rosołową i cebule.Gotujemy do miękkości
Gdy mięso jest miękkie wyciągamy je na talerz,po ostygnięciu kroimy w paseczki na patelnie ,dodajemy cebule pokrojoną w paski,pieprz ziołowy i przyprawe do kurczaka(według uznania) wszystko razem mieszamy i smażymy do momentu az cebula zmięknie.
Potem zalewamy sosem pieczeniowym ,gotujemy 3 min. i gotowe.Podawać z ziemniakami i ogórkiem np. kiszonym.