Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 75
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 474
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2843
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 75
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 474
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2843
Składniki
Mięso z kaczki wkładamy do garnka ,zalewamy wodą dodajemy troche przyprawy do kurczaka,papryke.ziele ang.,liscia laurowego,kostke rosołową i cebule.Gotujemy do miękkości
Gdy mięso jest miękkie wyciągamy je na talerz,po ostygnięciu kroimy w paseczki na patelnie ,dodajemy cebule pokrojoną w paski,pieprz ziołowy i przyprawe do kurczaka(według uznania) wszystko razem mieszamy i smażymy do momentu az cebula zmięknie.
Potem zalewamy sosem pieczeniowym ,gotujemy 3 min. i gotowe.Podawać z ziemniakami i ogórkiem np. kiszonym.