Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Indyk z mozzarellą z grilla"
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14310
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19445
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13129
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1774
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14310
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19445
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13129
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1774
Składniki
Cebulę i czosnek obierz i drobno posiekaj. Posiekaj również 7 dag oliwek i połowę bazylii. Ocet, musztardę, oliwę wymieszaj z solą i pieprzem na kremowy sos. Dodaj cebulę, czosnek, oliwki i pokrojoną bazylię.
W kotletach wykrawaj kieszenie, oprósz solą i pieprzem, do każdej włóż plaster mozzarelli i pomidora oraz pozostałą bazylię.
Piecz posmarowane olejem ok. 10 min z każdej strony. Podawaj z sałatą, rukolą i sosem, udekorowane pozostałymi oliwkami.
Czas przygotowania: 45 minut 360 kcal/1 porcjaŹródło: Tele Tydzień