Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Jak przygotować domowy makaron lasagne?"
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35572
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1170
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1744
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5911
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35572
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1170
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1744
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5911
Składniki
Wykonanie: z podanych składników zagnieć ciasto. Powinno być gładkie i elastyczne. Podziel je na dwie części i rozwałkuj jedną część bardzo cienko, podsypując niewielką ilością mąki. Ciasto podziel na 9-centymetrowe paski. To samo zrób z drugą częścią ciasta. Następnie podziel je na prostokąty. Płaty możesz użyć od razu, podgotowując je 2 minuty w wodzie lub pozostawić do wysuszenia.Źródło: Na żywo