Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Jak przygotować domowy makaron lasagne?"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10181
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1160
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11558
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 564
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10181
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1160
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11558
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 564
Składniki
Wykonanie: z podanych składników zagnieć ciasto. Powinno być gładkie i elastyczne. Podziel je na dwie części i rozwałkuj jedną część bardzo cienko, podsypując niewielką ilością mąki. Ciasto podziel na 9-centymetrowe paski. To samo zrób z drugą częścią ciasta. Następnie podziel je na prostokąty. Płaty możesz użyć od razu, podgotowując je 2 minuty w wodzie lub pozostawić do wysuszenia.Źródło: Na żywo