Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Jak przygotować domowy makaron lasagne?"
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 5021
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 419350
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 5021
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 419350
Składniki
Wykonanie: z podanych składników zagnieć ciasto. Powinno być gładkie i elastyczne. Podziel je na dwie części i rozwałkuj jedną część bardzo cienko, podsypując niewielką ilością mąki. Ciasto podziel na 9-centymetrowe paski. To samo zrób z drugą częścią ciasta. Następnie podziel je na prostokąty. Płaty możesz użyć od razu, podgotowując je 2 minuty w wodzie lub pozostawić do wysuszenia.Źródło: Na żywo