Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Japoński naleśnik z wędzonym łososiem"
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1495
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1384
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 278
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1495
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1384
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 278
Składniki
Wymieszaj kapustę, jaja, mąkę, plasterki pieczarek, marchewkę i cebule.
Spryskaj patelnię olejem, wyłóż masę, formując niegruby placek. Smaż powoli, 4-5 minut z każdej strony.
Przełóż podsmażony naleśnik do rozgrzanego do 180 st. C piekarnika. Piecz 5-10 minut, aż uzyska rumiany kolor.
Wyjmij na talerz, na wierzchu ułóż kawałki łososia i rukiew wodną. Podawaj z wasabi i marynowanym imbirem.Źródło: Olivia