Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Japoński naleśnik z wędzonym łososiem"
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 177
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4395
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11942
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6800
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5602
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 177
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4395
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11942
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6800
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5602
Składniki
Wymieszaj kapustę, jaja, mąkę, plasterki pieczarek, marchewkę i cebule.
Spryskaj patelnię olejem, wyłóż masę, formując niegruby placek. Smaż powoli, 4-5 minut z każdej strony.
Przełóż podsmażony naleśnik do rozgrzanego do 180 st. C piekarnika. Piecz 5-10 minut, aż uzyska rumiany kolor.
Wyjmij na talerz, na wierzchu ułóż kawałki łososia i rukiew wodną. Podawaj z wasabi i marynowanym imbirem.Źródło: Olivia