Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kanapki bankietowe"
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7895
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 305
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3132
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7895
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 305
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3132
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Składniki
Szparagi obierz, odetnij zdrewniałe końce i ugotuj w osolonej wodzie. 2. Po ostudzeniu, owiń je plasterkami wędliny.
Na kromkach bułki ułóż po listku opłukanej sałaty. Umieść na niej łódkę wędliny ze szparagiem, owiniętej łodyżką ziół. Obok połóż połówkę truskawki.
Posyp kanapkę zmielonym kolorowym pieprzem.
Czas: 20 min. 1 porcja = 130 kcal.Źródło: Kurier TV