Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kanapki bankietowe"
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 357
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11148
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3851
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1332
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 357
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11148
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3851
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1332
Składniki
Szparagi obierz, odetnij zdrewniałe końce i ugotuj w osolonej wodzie. 2. Po ostudzeniu, owiń je plasterkami wędliny.
Na kromkach bułki ułóż po listku opłukanej sałaty. Umieść na niej łódkę wędliny ze szparagiem, owiniętej łodyżką ziół. Obok połóż połówkę truskawki.
Posyp kanapkę zmielonym kolorowym pieprzem.
Czas: 20 min. 1 porcja = 130 kcal.Źródło: Kurier TV