Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kanapki bankietowe"
Smaczny obiad z kaszy gryczanej białej, kapusty białej, pieczarek w sosie kop...
Odsłon: 13195
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1626
Smaczny obiad z kaszy gryczanej białej, kapusty białej, pieczarek w sosie kop...
Odsłon: 13195
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1626
Składniki
Szparagi obierz, odetnij zdrewniałe końce i ugotuj w osolonej wodzie. 2. Po ostudzeniu, owiń je plasterkami wędliny.
Na kromkach bułki ułóż po listku opłukanej sałaty. Umieść na niej łódkę wędliny ze szparagiem, owiniętej łodyżką ziół. Obok połóż połówkę truskawki.
Posyp kanapkę zmielonym kolorowym pieprzem.
Czas: 20 min. 1 porcja = 130 kcal.Źródło: Kurier TV