Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karczek w zupie cebulowej.
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 47
Clafoutis to klasyczna potrawa kuchni francuskiej, przygotowuje się ją z owoc...
Odsłon: 692
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 2255
Pyszne i wyraziste w smaku.
Odsłon: 44
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 47
Clafoutis to klasyczna potrawa kuchni francuskiej, przygotowuje się ją z owoc...
Odsłon: 692
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 2255
Pyszne i wyraziste w smaku.
Odsłon: 44
Składniki
kotlety rozbić i natrzeć zupą,odstawić na ok.0,5godz.,następnie ułożyć w naczyniu żaroodpornym lub na blaszce,w stawić do piekarnika na ok.0,5godz.gdy karkówka będzie miękka polać na wierzch śmietaną i gotowe smacznego.PS.można też smażyć na patelni.