Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karczek w zupie cebulowej.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1288
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 786
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1288
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 786
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Składniki
kotlety rozbić i natrzeć zupą,odstawić na ok.0,5godz.,następnie ułożyć w naczyniu żaroodpornym lub na blaszce,w stawić do piekarnika na ok.0,5godz.gdy karkówka będzie miękka polać na wierzch śmietaną i gotowe smacznego.PS.można też smażyć na patelni.